Secció dedicada als alumnes de les Escoles d'Art i de Yoga on es publicaran, periòdicament, iniciatives, notícies, recomanacions i altres propostes que ens vulgueu adressar.

Propera inaguració de "El Silenci"

Publicat a 14/09/2010

Espai El Silenci

Els amics de Tierratenis que degut a la crisi econòmica tenen menor volum d'obres i, per tant, més temps disponible, no han dubtat en aprofitar aquest temps per invertir-lo en la ciència iogui.

I el resultat ha estat la construcció d'una sala de 62m2 ubicada en el mateix lloc que les seves instal·lacions i destinada a la investigació del Ioga.

Es dirà "El Silenci" i estarà oberta a tothom que vulgui fer cursos o altres activitats que ens puguin ajudar a tots a créixer com a persones.

La seva inauguració està prevista per a finals de novembre. Estem convençuts que ens ajudarà a viure millor, amb un cor més en pau i amb la ment més calmada: a viure en 'Silenci'.

Contes per nens i nenes

Publicat a 05/09/2010

En Matic i Internet

Hola a tots! Sóc la Târâ, una alumne de Laya. Una de les meves passions és escriure i tinc un llibre de contes publicats. És ideal per a nens/es de 5 a 12 anys. Us passo les dades per si el voleu comprar.

També us passo un parell d'arxius amb dos contes, tot i que aquests no són per a nens, sinó per a més grandets, diguem... a partir de 12 anys:

La princesa trista és la història d'una princesa àrab i va obtenir el primer premi en el concurs literari "Vila de Vallirana".

38 reis i un súbdit és la història d'un petit poble un xic especial i va obtenir el primer premi en el concurs literari "Els Cinc Pins", de Sant Pere de Ribes.

Experiències de viatges

Publicat a 05/09/2010

Viatges de Sergi i Marga

El Sergi i la Marga us conviden a veure les seves fotos i saber alguna cosa més dels seus viatges:

Oh, benvinguts! passeu, passeu... al nostre National Geographic! si voleu veure fotos i saber alguna cosa més del viatge doncs ja ho tenim actualitzat.

Entreu a la pàgina www.getjealous.com/sergimarga

Si la visiteu, cliqueu a Read More. També hi podreu deixar els vostres comentaris.

I per últim podeu veure les fotos amb més bona resolució, però sense comentaris, anant aqui.

Bon viatge!!!

Ioga i empresa

Publicat a 05/09/2010

Tierratenis. Obra deportiva

Tierratenis és una empresa fundada per estudiants de la Laya i dirigida des dels valors del ioga: honestedat, humilitat, respecte, generositat i tants altres.

Valors implantats en el dia a dia des dels seus inicis ara fa 6 anys, i amb uns resultats molts bons, tant en el tracte humà com en la vesant econòmica.

S'ha de ser molt valent per treballar aquests valors en el mon empresarial i no dubtar mai d’ells, però la recompensa és immillorable, ens ho diu l’experiència.


Lliurar proposta