L'art de viure en harmonia

Laya - Publicat a 28 d'agost de 2010

La Persona és una obra d’art perfecta, de gran bellesa, que ho té tot (cos, ment, cor, Atman), i, a més, amb una gran creativitat per transformar i millorar el que calgui. Però no ens ho acabem de creure, i poc ens ajuden les moltes informacions que ens marquen un patró de com ser, com parlar, com i qué pensar, el què i com fer-ho..., patró, que, pel que sembla, hauríem de ser-ne una copia.

I ens aboquem a buscar a fora allò “que ens solucionarà el viure”, “que ens aportarà la felicitat i l’èxit”. Però allò (material o no) que havía de fer-nos feliços, no ho fa, per què? ens preguntem desconcertats. Doncs, per què el que necessitem no és a fora, sinó a dintre d’un mateix. Dins nostre hi ha les condicions potencials per a viure amb èxit la pròpia vida.

I quan vas silenciant tants sorolls de la ment, vas aquietant les mogudes emocionals, i vas confiant més en els propis recursos, no et fa por equivocar-te i t'atreveixes a descarregar la “motxilla” de coses inútils que només t’entretenen. És aleshores quan veus com la creativitat, la fortalesa i les solucions brollen com una font.

Et transformes en el que ets potencialment: un artista amb l’especialitat de l’Art de Viure en Harmonia.


Llegir més