Teràpies Orientals

Laya - Publicat a 28 d'agost de 2015

La persona té el potencial natural per viure en harmonia, amb salut, amb creativitat, amb equilibri. Viure en un estat de benestar. La persona es posseïdora d’una gran creativitat per transformar i millorar el que calgui. Però no ens ho acabem de creure.

Som persones sociables i sensibles, la coexistència, les relacions, l’alimentació inadequada, les preocupacions, les situacions conflictives amb les que convivim, els pensaments negatius, i d’altres, van afectant al cos, la ment, les emocions i l’organisme es va desestabilitzant.

Aquest estat d’inestabilitat, sovint es va transformant en malestar, malhumor, apatia, cansament, dolor, males digestions, refredats, estats d’inquietud, ansietat, depressió, migranya, insomni o excés de son, tabaquisme..., i en d’altres alteracions que desequilibren el organisme.

Dins la persona hi ha les condicions potencials per a viure amb èxit la pròpia vida, però a vegades, per causes diverses, pot haver-hi un bloqueig.

Les Teràpies Orientals són medis ancestrals que ens poden ajudar a restituir el flux de la corrent energètica del organisme, i així, retornar-li el benestar natural.


Llegir més